Pinkit pörheät

8.02.2013 - 12:32 / kokkoroo.


Tehtiin Iitan kanssa art trade ja sain luvan postata tämän tännekin, pyysin Iitalta minun blogia tiivistävän kuvan! Ihailkaatten sitä kunnes taas päivitän.

Kuten ehkä huomaistte, muutin hieman ulkoasua, mutta syystä x tuo sarjakuvablogit.comin copyright litanja hyppäsi alhaalta vasemman puolen linkkien yms ALLE ja tunkee tähän merkintöjen päällekkin vähän, tietääkö kukaa mistä se voisi johtua? ´__`; Kun onnettomuus tapahtui, muokkasin vimpaimissa olevaa tekstilaatikkoa, jossa mulla on linkit, mutta ei kai sen pitäisi vaikuttaa yleisilmeeseen?

EDIT 12.2. klo 14:21
En tiä miten, mutta jotenkin jokin tekemiseni oli aiheuttanut, että jostain oli sylkeytynyt pala minulle tuntematonta koodia randomisti keskelle tekstilaatikkoani, mutta kun poistin sen, niin kaikki näyttäisi jälleen olevan ok? o___o

Kategoria: Yleinen.
Tagit: , ,



2 vastausta - “Pinkit pörheät”

  1. Eva Kirjoittaa:

    Äääh puuh mulle kerran selitettiin, että mitä miksi teksti menee kuvan viereen eikä alle! Tietenkään en muista hienosti selitettynä miten se meni ja onko tässä nyt tällainen tapaus käsillä, mutta jospa yrittänyttä ei laiteta:
    kun menet ja muokkaat artikkelia, niin klikkaa sitä kuvaasi, mitä olet julkaisemassa. Se muuttuu harmaaksi ja vasempaan yläkulmaan tulee pieni maisemakuva ja punainen ”poista”-pallo. Maisemakuvaa klikkaamalla pääset muokkaamaan kuvaa, ja siinä näet että mihin kuva on määrätty asettumaan. Sinulla taitaa olla valmiiksi valittuna ”vasemmalta oikealle”-asettelu. Valitse sen sijaan ”ei mitään” ja se taisi olla ratkaisu.

    PS sulla on kiva blogi

  2. kokkoroo Kirjoittaa:

    Mulla oli aikasemmin tuo ongelma, silloin sain sen kuvailemallasi tavalla korjattua (mulla tais olla silleen, että ne kuvat piti vaihtaa nimenomaan vasemmalle :’D sekavaa!), mutta nyt tämä ongelma tuli ku yritin muokata ainoastaan sivupalkissa olevaa tekstilaatikkoa.. Yritin varuiksi nyt tuota, mutta ei vaikuttanut auttavan?

    Miksi tämä on niin hankalaa</3

    UUU kiitos paljon, aina kiva kuulla jos joku tykkää!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Arkistot

Avainsanat