Sen saa Sammakosta ehkä kympillä

12.03.2013 - 12:03 / kokkoroo. 

Tietääkö kukaan miten videoita saa upotettua näihin sk-blogien merkintöihin? Alkaa ärsyttään ku kaikki on näin suurta vääntöä, mulla ei meinaa kuvatkaan pysyä oikeassa järjestyksessä, jätän kohta tämänki uppoavan laivan jos ei tunnu että käyttö alkaa sujua >_>; Enkä meinaa saada tekstejäkään millään aseteltua siihen kohtaan mihin ne haluaisin… RÄÄÄR

EDIT 13.3.13
Etsivä löytää, löytyi tällaiset ohjeet youtube-videoiden lisäykseen, mikä ihmeen smart youtube x_x Onnistuin kuitenkin, nyt jos joku vielä keksisi miten videoiden kokoa pääsis säätään.

Kategoria: Yleinen.
Tagit: , , , , , ,8 vastausta - “Sen saa Sammakosta ehkä kympillä”

 1. Annika Kirjoittaa:

  Käsittääkseni tänne ei voi upottaa videoita ollenkaan -_- Ite yritin kans kerran, mutta ei onnistunut ja muutkin on valittaneet blogeissaan samasta asiasta. Niin v-mäinen kuin Vuodatuskin oli, niin siellä sentään pysty upottaan videoita. Ei sillä ettäkö se olisi sarjisblogin kannalta niin olennaista, mutta aika basic juttu, joten kumma ettei toimi.

 2. Annika Kirjoittaa:

  Niin ja piti vielä sanomani, että tuo mainos ;_;

 3. Panda Kirjoittaa:

  Just oon lukemassa Pilvikartastoa, on aivan mahtava! Välillä on pitäny pysähtyä vaan pitämään taukoa ku se tarina peilaa niin hienosti nykyhetkeä ja tuntuu, että ne fiilikset mitä siitä tulee pittää kunnolla tuntea ennenku jatkaa. <3 Aion lukia kyllä loppuun ennenku meen leffaan. :)

 4. kokkoroo Kirjoittaa:

  Annika: Joo, oon kans huomannu muittenki valittavan aiheesta, mutta muistaakseni joku oli onnistunu upottaan videon? O_o En vaan muista enää kenen blogissa se oli yy. Jos kukaan ei osaa neuvoa alan mettästään sitä blogia :’D

  Tuo mainos on kyllä hyvä, vaikka saiki pähkinät maistuun pahoilta, mutta oikein ovelasti pistetty leffateatteriin niin ihmisten on pakko kattoa se, ku jos se tulis telkusta niin se ois helpompi ignorata.

  Panda: HYVÄÄ, se on ihana kirja<3 Ymmärrän, se on aika suurien tunteiden kirja, ja hauska ku alussa sitä katto silleen "UGH KUINKA PAKSU" (en tienny kirjasta mitään ku aloin lukemaan sitä) niin lopussa itketti ku se ei olly pidempi.

 5. monokuroka Kirjoittaa:

  Voi ei tuo video o god

 6. kokkoroo Kirjoittaa:

  I know dude ;_;

 7. marika Kirjoittaa:

  Pitää lukea koska leffa oli AWESOME O_O tuo mainos, en huomioinu sitä tarpeeks leffa teatterissa mutta nyt kun katsoin niin sieluhan täsä repeää :’O

 8. kokkoroo Kirjoittaa:

  Lue lue! >:3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Arkistot

Avainsanat