We are sorry

10.09.2012 - 8:30 / kokkoroo.


Vähän myöhässä sinänsä taas ilmoitan, mutta kaikille niille, jotka täältä osaavat päivityksiä hakea: paremman koneen (jolla hoidan piirtelyjutut ja skannaukset yms) näytönohjain on jälleen huollossa, joten en ole päässyt päivittämään, enkä ilmeisesti vielä hetkeen tule pääsemään.

VIIHDETTÄ KAIPAAVILLE: Minut ja Tuomaan pystyi bongaan sarjisfestareilta tunkemassa televisioon

Kategoria: Yleinen.
Tagit: ,2 vastausta - “We are sorry”

  1. Annika Kirjoittaa:

    Voi te vilahditte siellä taustalla! KAHDESTI! :3 Oli kiva tuijotella vaan taustaa ja yrittää bongata teitä :D

  2. kokkoroo Kirjoittaa:

    Joo, mie itekki pistin sen koko näytöks (tosiaan tv näyttönä) ja tuijottelin taustoja! Annoin Tuomakselle pusunki tuolla taustalla, mutta se ei päässy telkkuun :( ehkä kaksi toisiaan kohti pomppivaa manaattia ei myy…

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Arkistot

Avainsanat