Työllistetyn murheet

6.08.2012 - 18:33 / kokkoroo.


mona lisa!

 

Laatu ei sitten todellakaan tule olemaan jatkossa enää tämmöstä! Teen ulkoasulle jotain sitten joskus kun jaksan, sen siedettävään kuntoon tappelu oli jo tarpeeksi hermoja raastavaaa, mutta jee jee uusi blogi!

 

Kategoria: Yleinen.
Tagit: ,



10 vastausta - “Työllistetyn murheet”

  1. Annika Kirjoittaa:

    Jei muutit tänne <3 Nettishoppailu, tuo petollinen asia… Mullakin tulee aina sellaisia "minä taas vähän tilasin INTERNETSISTÄ tavaraa!"-päiviä. Nyt tosin pitää tosissaan vierottautua nettikaupoista, kun alkaa opintotuella eläminen. Eiih. Tarvin jonkun lapsilukon selaimeen ó_ò

    Anteeks, että unohin eilen vastata sinun tekstariin, oltiin just Teemun kanssa viemässä minun vikoja kamoja Ouluun ja aattelin, että vastaan sulle sitku kamat on viety, mutta unohdin… :D Sarjisblogien ulkoasun säätäminen on joo tosi raivostuttavaa, mutta kivaltahan tämä näyttää.

  2. kokkoroo Kirjoittaa:

    Jäi kyllä vähän kaivertaan, että oisko pitäny mennä blogspottiin P: Mutta mjuu, ehkä tämä tästä, vitun hankala muokata vaan :D Haha, jep, jännittävää, Annikastaki tulee opiskelija jälleen.

    Joo ei mitään, jos lähettäisit vaikka spostia sinun spotifysta ja osotteesta 8) tai sitte kerrot ne ku nähhään. Jee kiitti, hermot vaan loppu niin totaalisesti vaikka esim kuvat vuotaa reunan yli, mutta ei vaan aivot enää jaksanu keksiä miten saan reunat pidemmälle…. Ainakaan eivät mene tekstien alle sentään.

  3. Annika Kirjoittaa:

    Mie laitoin sulle viestin minun spotify-tunnuksesta? Eikö se tullut perille? ó_ò Toisaalta lähetin sen Soneran nettisivuilta ilmaisviesteistä, ne on kusseet joskus ennenkin… Anyways käytän tosi vähän spotifyta nykyään, koska mulla on se ilmaisversio ja mulla meni järki siihen, että ne pisti siihen sen rajoituksen, että yhtä biisiä sai kuunnella vain 5 kertaa. Mutta nyt saan 3 kuukaudeksi premiumin ilmaiseksi (kerrankin jotain iloa Sonerasta), niin tulee varmaan käytettyä enemmän. Tunnus on lumikeiju_ Osoitteen pistän sähköpostilla, muhmuh :3

    Mie pistin sen takia sen ”White as milk” teeman, koska mulla meni jo Vuodatuksessa järki siihen, että merkinnät ei saanu olla leveydeltään kovin suuria, ilman että ne venytti ulkoasun. Siksi tykkään nyt enemmän, että palkki on vasemmalla, saapahan olla niin leveitä merkintöjä kuin tahtoo. Sarjisblogeissa tosiaan kusee ulkoasun säätäminen aika paljon. Esim. Vuodatuksessa sai suoraan tarkastella koko sivun html-koodia ja muokata suoraan siihen, täällä taas voi vain lisäillä koodeja, jotka sitten korvaavat alkuperäiset JOS korvaavat… >_> Html ja css-koodaus on mulle varsin tuttua, mutta silti poksahti verisuoni aika moneen otteeseen.

  4. kokkoroo Kirjoittaa:

    Ei tullu :D Ku et vastannu siihen tai osotteeseen, ajattelin, että tässä on kosto ronttiudesta :’D Haha, oon spotifyssä vakoillu jotaki lumikeijua, ja miettiny tosi järkyttyneenä, että kuuntelekko SIE oikeasti tuommosta musiikkia, sillon ku sie luulet, ettei muut saa tietää :’D No uuuuu, mulla itellä on ”vain” unlimited. Mutta jee, nyt pääsen kuunteleen sinunki listoja=uutta musiikkia!

    Joo, mie vähän aikaa vaihtelin sen ja tämän välillä, mutta tykkään tästä muuten paljon enemmän, niin päätin käydä taistoon tämän kans. Mulle oli just aika paha, ku ei päässy suoraan katteleen koodia, koska hallitsen perusteet niin, että osaan sörkkiä ja muutella jotain valmista itelleni mieleiseksi, vaikken luoda osaakaan. Onneks skblogeilla oli kuitenki jotain ohjeistusta…

  5. Annika Kirjoittaa:

    Ahahahaha, ei ollut kosto ronttiudesta :’D Olen antanut sen anteeksi :—DD Sonera haluaa ilmeisesti eristää minut maailmasta taas vaihteeksi, se on salaliitossa Facebookin chatin kanssa, joka myös joskus jättää taktisesti toimittamatta viestejäni ihmisille :’) Hahah voi ei, se en tosiaan juu ole minä, joku oli ottanut jo käyttöön sen nickin, niin päädyin tunkemaan klassisesti alaviivan nickin perään. Pitää laittaa listani julkiseksi kun seuraavan kerran käytän sitä.

  6. kokkoroo Kirjoittaa:

    Metron tekstiviestipalsta on opettanu mulle, että kaiken takana on illuminati. Tähän kuuluu varmaan myös Sonera ja Facebook, ole varovainen!

    Jee uutta musiikkia 8) Terveisin eniten käytetty 12 tunnin lista tursuaa jo korvista ulos.

  7. piri Kirjoittaa:

    Teretulemast vaan sarjisblogien puolelle! On tää ihan jees paikka, mutta just toi muokkaamisen rajalliset mahdollisuudet on kyllä vähä hanuristapäi verrattuna blogspottiin.

    Itellä kans käy vähä samalla tyyliin rahan kanssa (jopa silloin, kun sitä ei ole). Nettikaupoissa on vaan niin paljon kaikkea kivaa! :D

  8. kokkoroo Kirjoittaa:

    Hooh kiitos! =D Joo, ja etenki ku en ite oo mikään koodivelho, mutta tykkään kuitenki sörkkiä ulkonäköä itelle mielusammaksi.

    Netti on kyllä petollinen ostelupaikka, kaikkea kivaa on aina löydettävissä! Ja itellä etenki kaikki ”nörttikama”, mihin ei normaaleissa kaupoissa törmää, saa sukat pyöriin jaloissa :—-D Esim. http://store.hbo.com/detail.php?p=373634&dm=true

  9. Huuhkis Kirjoittaa:

    ovelaa, noin tekisin jos ois rahaa X’D

  10. kokkoroo Kirjoittaa:

    Noin tein kun oli rahaa :—-)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Arkistot

Avainsanat