2010

26.09.2012 - 15:01 / kokkoroo.


Lisään tähän 2011 merkintöjäkin jahka jaksan käydä ne läpi. Vuoden 2010 aloitin tarjoilijana pizzeriassa!
Also, anteeksi jos nämä vanhat merkinnät-sivut tappavat teidän koneenne….

Penkkarimerkintä ei ole kovin kummoinen, mutta tykkään siitä heräävistä muistoista<3


 4 vastausta - “2010”

 1. Annika Kirjoittaa:

  Typerä sarjakuvablogit.com päätti temppuilla eikä julkaissut aikaisemmin kirjoittamaani kommenttia :c

  Pääpointti kommentissani kuitenkin oli, että olin ensin hyvin hyvin pettynyt siihen, ettet ollut päivittänyt blogiasi, mutta sitten huomasin ilokseni, että voi Aino, olet lisännyt tänne vanhoja merkintöjä! <3 Sydämeni suli näitä kaikkia lukiessa ja muistot valtaavat mieleni! VOI JAKOKULMA SENTÄÄN.

  Harmi kun itte en voi oikein sarjisblogit.comissa julkaista omia vanhoja merkintöjäni, ne on suurin osa liian pitkiä eivätkä välttis oikein toimisi yhtenä merkintänä.

 2. kokkoroo Kirjoittaa:

  Joo, tämä on tämmönen melkein päivitys :—-D Mulla on onneksi aina ollu vähän irrallisia merkinnät, niin kukaan ei huomaa ku sieltä ottaa välistä juttuja pois ja pistää kaiken yheksi pötköksi. Nyt vaan julmasti kostautui se, että ruukaan aina laittaa merkinnät yheksi isoksi kuvaksi, niin piti croppailla tosi pitkistä tiedostoista pikku pätkiä sieltä täältä -_-;

  Oli kyllä ihan hauska käydä näitä läpi ja lukea juttuja uudelleen, mutta ei kyllä sinänsä enää harmita, että ne vuodatuksen sivuilta katosi, koska osa jutuista on ollu niin lapsellisia tai huonoja :—DD (ei sillä, että nämäkään ois mitenkään erityisen hyviä, mutta ah tätä muistojen havinaa jos ei muuta!)

 3. monokuroka Kirjoittaa:

  ”touhou on kuin tupakointi. kuolet kumminkin”

 4. kokkoroo Kirjoittaa:

  haSLUAN TUPAKKAAA

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Arkistot

Avainsanat